Update

En liten bild-update från senaste dagarna.

Mina dagar fullkomligt flyger iväg – i positiv bemärkelse! 😃 Vardagarna består av jobb som fritidspedagog, och kvällarna ägnar jag mig åt arbeten inom mat. Jag letar inspiration, skapar nya recept, testlagar, skriver ner och därefter delar mig med till er och olika företag/tidningar. Recepten som jag skriver till företag publicerar jag inte förens de själva delar med sig av det, därav lite mellanrum mellan mina recept jag lägger ut både här på bloggen och på instagram. På senare tid har jag fått möjligheten att dema och laga mat på olika event, vilket jag gladeligen gör eftersom det är grymt häftigt och ger mig väldigt mycket som människa. Älskar att träffa på folk som är nyfikna på mat, och som delar med sig av sina tankar och funderingar kring det mesta egentligen. I helgen slog citygross till med en hälsohelg, och jag fick möjligheten att bjuda på rawfoodbollar och vitaminkickar i butiken. Är sååå nöjd med en av mina vitaminkickar faktiskt – och responsen var riktigt riktigt bra, och därför väljer jag att behålla receptet själv till framtida bruk. Jag har så extremt mycket idéer kring mitt framtida yrkesliv att det nästan kan bli lite för mycket ibland – men en sak är säker, jag ska jobba med mat på heltid! 😍

Mitt arbete inom skolan slutar om ett par veckor, vilket är ganska vemodigt faktiskt. Trivselfaktorn är väldigt hög med elever och kollegor. Men jag lever efter mitt motto – du måste våga för att vinna, och det är precis vad jag kommer göra. Min högsta dröm just nu är att arbeta med mat, att leva på det. En blandning av 100 % vilja, mod, nyfikenhet, öppenhet och ödmjukhet tänker jag köra på, och jag kommer fixa det! 😍

1 comment / Add your comment below

  1. Fina fina Emma ❤ Du är en fantastisk kollega och det kommer att väldigt tomt efter dig! Vi får iaf ha nöjet att ha dig i några veckor till, vilket vi behöver 😙
    Så klart att du ska jobba med mat! Nu ska du bara ordna så att du tar den stora summan som du ska ha! Du är ett varumärke som säljer, både åt dig SJÄLV och ANDRA som du faktiskt gör REKLAM för ❤

Kommentera

1 + 10 =