Friterad kycklingtaco med nektarinsalsa

Kycklingtaco med nekatrinsalsa, citronmarinerad rödlök och vitlöksmajonäs. I samarbete med guldfågeln 😍

Du behöver

1 påse Kycklinginnerfilé Crunchy 540 g
3 st nektariner, tärnad
100 g salladslök, skivad
1 stor tomat, tärnad
2 tsk honung
1 nya salt
1 rödlök, tunt skivad
2 msk citronsaft
2 dl majonnäs
2 vitlöksklyftor, pressad
Kruksallad
Salladsblad
Tortillabröd
Ev. färsk koriander

Visa produkter som passar för recept

Gör såhär

Lägg rödlöken i en skål. Häll över citronsaft och låt marineras till servering.
Blanda nektarin, tomat och salladslök med honung och salt.
Blanda den pressade vitlöken med majonnäsen.
Skölj salladen och värm bröden.
Tillaga kycklinginnerfiléerna enligt instruktioner på förpackningen.
Varva sallad, lök, majonnäs och kyckling i tortillabröden. Toppa med ev. koriander. Smaklig måltid! 😍🌮

Kommentera

tre × 5 =