Krispiga burgare med parmesankräm

I och med ett samarbete med guldfågeln har jag skapat nya recept baserat på deras nya produkter. Här har vi en krispig burgare med parmesan-och citronkräm, persiljehack och friterade vaxbönor.

Ingredienser

4 st Kycklingburgare Crispy
4 st hamburgerbröd
2 stora tomater
2 dl majonnäs
1 dl riven parmesanost
½ citron (1 msk saft och rivet skal)
1 dl bladpersilja
300 g vaxbönor
salt
olivolja
Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Skölj vaxbönorna i vatten. Låt torka på hushållspapper.
Blanda majonnäs, riven parmesan, citronsaft- och skal. Ställ kallt fram till servering.
Skiva upp tomaterna och hacka persiljan.
Rosta hamburgerbröden i torr panna för krispig yta.
Tillaga kycklingburgare enligt förpackningen.
Fritera vaxbönorna i 170°C i fritös eller i kastrull. Bönorna är klara när de blivit gyllenbruna. Salta väl.
Montera hamburgaren; bred på parmesan- och citronkrämen på båda bröden. Lägg på kycklingburgaren, två tomatskivor och persiljehack. Servera med de friterade bönorna som du även kan dippa i krämen som blir över. Smaklig måltid!

Kommentera

elva − nio =