Potatisgnocchi med smör-och citrondressing, vitlökstomater och kabanoss

”Mise en place” är ett uttryck som jag använder mig utav i receptet nedan. Det innebär att du har allt iordning innan du börjar med matlagningen. Skär upp det som behövs och portionera ingredienserna i olika skålar. Leif Mannerström påpekade detta väldigt ofta i mästerkocksköket, vilket har satt sina spår i mitt kök! Jag sparar tid och känner mig mer strukturerad. Kika bild där uppe! 👆🏽Förberedelserna tar ca 10 min, och själva matlagningen 15 min. Lycka till!

Potatisgnocchi med smör-och citrondressing, vitlökstomater och kabanoss.

En färgstark, snabb, enkel och smakrik rätt med influenser från Italien. Tomater som får sällskap av vitlök, chili och färsk basilika är en vinnande smakkombination. Rostade pinjenötter, knapriga salladsärtor och stekt kabanoss gör rätten lite matigare. I slutet ringlar du över smör- och citrondressingen som tar rätten ett steg längre. PS. Receptet går givetvis att göra utan korv!

Klicka på länk nedan för att komma till receptet 😍👇🏽

Här är Emma Håkanssons recept till vardagslyx i köket

Kommentera

åtta + 19 =