Kikärtspasta med röd pesto och panerad kyckling

Världens enklaste middag när du har ont om tid, tar max 15 min. Kikärtspasta med röd pesto, valnötter, tomater, mozzarella och guldfågelns färdigpanerade kycklingfilé. Toppas med färsk timjan och citronzest. Så.jäkla.gott.

2 port
Du behöver
2 port kikärtspasta
1 st burk röd pesto
1 pkt mozzarella
1 näve valnötter
8 st småtomater eller en stor tomat
1 msk kycklingfond
1 msk smör
2 st panerade kycklingfiléer
Olivolja
Citronskal
Timjan

Gör så här
Koka upp saltat vatten till pastan. Värm på kycklingen i olivolja på låg värme i panna eller i ugn. Skär mozzarellan i mindre bitar, lika så tomaterna. När pastan är färdigkokt, häll nästan av allt vatten, spara lite. Ha i mozzarellan, kycklingfond, smör, pesto och tomater. Blanda runt. Toppa rätten med kycklingfilé, valnötter, timjan och citronskal. ÄT! 😍

 

Kommentera

12 − 8 =